LA FORMACIÓLa formació "La meva escola és la teva escola, (si és que hi ha escoles d'algú)" està dirigida especialment a mestres d'Educació Infantil i Primària, i altres professionals del món educatiu. Està estructurada en 6 mòduls temàtics, més algunes hores de treball personal al centre. Les trobades es realitzaran un dissabte al mes, de gener a juny, matí i tarda, a la ciutat de Vic. Al programa podeu concretar-ne el calendari.

Aquesta formació pretén ser un espai de reflexió, diàleg i aprenentatges sobre la gestió de la diversitat a les aules. Un dels seus objectius centrals és oferir un espai de participació a les persones assistents, on puguin compartir la seva experiència i els seus dubtes.  La metodologia se centrarà la major part del temps en l'estudi de casos. Per aquest motiu, la formació té una metodologia activa i dinàmica, i serà tutoritzada per una persona que en tot moment vetllarà per vincular les aportacions de les persones expertes amb la tasca diària dels i les mestres, així com d'organitzar i assessorar el treball personal. Les persones inscrites podran mantenir contacte permanent amb el tutor a través d'un espai de treball virtual.


A cada mòdul es lliuraran els materials de treball necessaris, que inclouen:

1 llibre de l'Editorial Graó sobre el tema treballat
- Altres materials complementaris en diversos formats (articles i revistes de temàtica educativa)

A més, la inscripció inclou una subscripció electrònica gratuïta a les revistes Guix i Guix d'Infantil, amb accés a tot el seu fons d'articles.
 
La formació té un reconeixement de 108 hores dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del Departament d'Ensenyament (segons resolució 3 octubre del 2011). Només es lliurarà el certificat a les persones que hagin tingut una assistència de més del 80%. 


Es dedicarà un temps a cada mòdul a compartir exemples de bones pràctiques, experiències, moments de reflexió i propostes de millora. Si voleu compartir la vostra experiència en algun mòdul en concret, podeu escriure a info@araebcn.com, tot adjuntant una petita descripció del vostre cas. Les persones que composen el comitè assessor, conjuntament amb les persones expertes en cada tema valoraran la vostra proposta.

Tot i que la formació està estructurada en mòduls temàtics, té un format molt participatiu on la cohesió del grup i el treball en equip esdevindran fonamentals. Per aquest motiu no es poden realitzar els mòduls de manera aïllada, sinó que l'inici de la formació presuposa el compromís d'assistència a tots els mòduls. 


L'assistència està limitada a 35 persones, i es completarà per rigorós ordre d'inscripció.
 
Per a qualsevol altra informació, podeu adreçar-vos a:
 


ASSOCIACIÓ ARAE
Tel: 93 883 11 59
667 994 680
info@araebcn.com