30.8.11

LA FORMACIÓ

La formació "La meva escola és la teva escola, (si és que hi ha escoles d'algú)" està dirigida especialment a mestres d'Educació Infantil i Primària. Està estructurada en 6 mòduls temàtics, més algunes hores de treball personal al centre. Les trobades es realitzaran un dissabte al mes, de gener a juny. Al programa podeu concretar el calendari.

Aquesta formació pretén ser un espai de reflexió, diàleg i aprenentatges sobre la gestió de la diversitat a les aules. Un dels seus objectius centrals és oferir un espai de participació a les persones assistents, on puguin compartir la seva experiència i els seus dubtes. Per aquest motiu, la formació té una metodologia activa i dinàmica, i serà tutoritzada per una persona que en tot moment vetllarà per vincular les opinions de les persones expertes amb la tasca diària dels i les mestres, així com d'organitzar i assessorar el treball personal.

El preu de cada mòdul és de 115 €. El preu inclou el material de treball de cada trobada que serà lliurat cada mes (1 llibre de Graó al voltant del tema treballat, més altres materials en diversos formats, i una subscripció electrònica gratuïta a les revistes Guix i Guix d'Infantil, amb accés a tot el fons d'articles de Graó). El pagament de cada mòdul es pot fer de manera mensual, o es pot realitzar completament a l'inici. En aquest darrer cas, s'aplicaria un descompte d'un 15%, i s'hauria de fer un únic ingrés de 586.5 €. També es pot realitzar en dos terminis, abans de gener de 2012 el primer, i al març el segon. En aquest cas cal fer dos ingressos de 310.5 €.

La formació té un reconeixement de 100 hores dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del Departament d'Ensenyament (en tràmit). Només es lliurarà el certificat a les persones que hagin tingut una assistència de més del 80%.

L'assistència està limitada a 35 persones, i es completarà per rigurós ordre d'inscripció.

Tot i que la formació està estructurada en mòduls temàtics, té un format molt participatiu on la cohesió del grup i el treball en equip esdevindran fonamentals. Per aquest motiu no es poden realitzar els mòduls de manera aïllada, sinó que l'inici de la formació presuposa el compromís d'assistència a tots els mòduls.

Per a qualsevol altra informació, podeu adreçar-vos a:

ASSOCIACIÓ ARAE
Tel: 93 883 11 59
667 994 680
info@araebcn.com